Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

panorama-slika

VARSTVO V NUJNIH PRIMERIH V ČASU IZREDNIH RAZMER

Spoštovani starši.
 
Obveščamo vas, da bomo od ponedeljka, 16. 03. 2020, SAMO za NUJNE PRIMERE organizirali varstvo za predšolske otroke in učence od 1. do 5. razreda v skladu z okrožnico MIZŠ št. 6030-1/2020/9 z dne 13. 3. 2020 in napovedano dopolnitvijo Odredbe o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.
 
Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca.
 
Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, občine in civilne zaščite, to so zaposleni v:
- zdravstvu,
- policiji,
- vojski,
- zaporih,
- komunalnih službah,
- živilskih trgovinah,
- lekarnah,
- domovih za ostarele,
- dežurne v šolah in vrtcih,
- redarstvih in
- službah civilne zaščite.
 
V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne-nujnih del …), drugi pa v navedenih poklicih, mora biti otrok doma.
 
Da bomo izredno varstvo pod posebnimi pogoji lažje organizirali vas prosimo, da nas obvestite o morebitni prisotnosti vašega otroka na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel. št. 031/481-510 do nedelje, 15. 3. 2020, do 15.00. Prosim, da pri tem tudi navedete, od katere ure zjutraj do katere ure popoldan potrebujete varstvo.
 
Varstvo bo organizirano za skupine do 6 otrok na podlagi odločitve poveljnika Civilne zaščite po posvetovanju z županom.
 
Za vključitev v izredno dežurstvo je nujno, da predložite izjavo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah.
 
Prosimo vas, da z vso skrbnostjo presodite ali varstvo zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo. V šoli bomo ob tem uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih.
 
Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.
 
O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani.
 
Vesna Breznik, prof.
ravnateljica

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih