Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

panorama-slika

OBVESTILO SAUBERMACHER

KORONAVIRUS
 
Navkljub tem težkim razmeram v povezavi s koronavirusom se v podjetju Saubermacher Slovenija d.o.o. maksimalno trudimo nemoteno izvajati storitve javnih služb ravnanja z odpadki. Vsi odvozi komunalnih odpadkov se bodo tako še naprej (oz. do morebitnih drugačnih odredb pristojnih institucij) vršili po urniku odvoza za leto 2020, ki ste ga prejeli meseca decembra 2019. Naprošamo vas, da do nadaljnjega zbirni center komunalnih odpadkov uporabljate v zgolj v res nujnih primerih oz. v skladu z odredbo pristojnih institucij ter za oddajo nevarnih odpadkov in odpadkov, ki lahko pomenijo tveganje za zdravje. Vse ostale odpadke (npr. električno opremo, kosovne odpadke, kovine…) pa do umiritve razmer hranite pri sebi doma.

Naprošamo vas tudi, da pri ravnanju z odpadki osebe, ki kaže znake bolezni COVID-19 in se nahaja v domači oskrbi, ravnate po navodilih, ki jih je objavilo Ministrstvo za okolje in prostor: osebne odpadke (na primer uporabljene robčke in rokavice iz lateksa) ter odpadke od čiščenja prostorov (na primer krpe za enkratno uporabo) odložite v plastično vrečo za odpadke in jo, ko je polna, tesno zavežite. To vrečo nato namestite v drugo plastično vrečo za odpadke in tudi to tesno zavežite ter jo ločeno hranite vsaj 72 ur, preden jo odložite v zunanji zabojnik za mešane komunalne odpadke (preostanek odpadkov). Druge gospodinjske odpadke lahko odlagate kot običajno.

S takim ravnanjem boste doprinesli svoj delež k nemotenemu in varnemu ravnanju z odpadki tudi v teh težkih časih za kar se vam že vnaprej zahvaljujemo.
Vse dodatne informacije najdete na naši spletni strani www.saubermacher.si, na tel. št. 02-620-23-00, lahko nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas obiščete na naslovu Spodnji Porčič 4a, 2230 Lenart v Slovenskih goricah ali na Ulici Matije Gubca 2, 9000 Murska Sobota.

S spoštovanjem,
Vaš Saubermacher Slovenija d.o.o.

20200414090106 00001

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih