Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

"Bowling dame"

Nada Kurnik in Miranda Komperšak nas pogosto presenetita s kakšnimi zanimivimi pobudami. Tokrat sta si »zmislili« preizkusiti se v bowlingu. Kar 10 nas je bilo, zanimivo, »luštno« in veselo. Krogle so bile tako težke, da je kar bobnelo po prvem nadstropju hale KZ Lenart...

Vse se je zgodilo v torek, 03. marca. 2009:

Andreja in Nada Miranda in Metka Jožica - naša predsednica Romana, Lizika in Jožica Še ena Romana in Darinka

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih