Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

Društvo upokojencev Sveti Jurij

Naslov: Jurovski Dol  70/b
             2223 JUROVSKI DOL

UTRINKI IZ MEDOBČINSKEGA TURNIRJA ZVEZE DRUŠTEV UPOKOJENCEV SLOVENSKIH GORIC V KARTANJU

V organizaciji Društva upokojencev Sv. Jurij v Slov. goricah je v okviru Jurjevih dnevov 2013 v sredo, 24.04.2013 v okrepčevalnici v Zgornjem Partinju potekal medobčinski turnir Zveze društev upokojencev Slovenskih goric, in sicer so se prisotni pomerili v igranju kart.

Prisotne so nagovorili župan Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, Peter Škrlec, predsednik Društva upokojencev Sv. Jurij v Slov. goricah, Jožef Šinko in tajnik Zveze društev upokojencev Slovenskih goric, Ivan Črnčec.

Na dogodku je kartalo osem ekip, ki so bile sestavljene iz članov Zveze društev upokojencev Slovenskih goric. Čeprav so prisotne ekipe zatrjevale, da je pomembno zgolj sodelovanje, so se po koncu kartanja zmage veselili člani Društva upokojencev Lenart v Slovenskih goricah.

 

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih