Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

Športno društvo Sv. Jurij v Slov. goricah

Predsednik: Robert ČRNČEC
Naslov: Jurovski Dol 1, 2223 JUROVSKI DOL

Gsm: 041 387 973

Elektronski naslov: robert.crncec@gmail.com

1. NIKIN MEMORIAL

Odbojkarska sekcija - ženske, ki deluje pod okriljem Športnega društva Sv. Jurij v Slov. goricah je v soboto, 16.01.2016 v telovadnici osnovne šole organizirala 1. NIKIN MEMORIAL –spominski turnir v odbojki za ženske v spomin na veliko prezgodaj umrlo članico društva, odbojkarico, Niko Jankovič.

Memorial je s pozdravnim nagovorom otvoril župan, Peter Škrlec, ki je uvodne minute posvetil Niki in povedal, da mu je sicer ob raznih dogodkih v veselje spregovoriti nekaj besed, a je tokrat situacija nekoliko drugačna, spominska in je zaradi tega težje izbrati tiste prave besede. Nika Jankovič je poleg kulturnega ustvarjanja, svoj čas posvečala tudi športnim aktivnostim, predvsem igranju odbojke. V ekipo je zmeraj vnašala optimizem in dobro voljo, zato je župan udeleženkam turnirja  zaželel veliko športne sreče in izrazil željo da bi ohranjali Niko in njeno srčnost še naprej.

Turnirja se je udeležilo pet ženskih ekip, ki so bile na turnirju enotnega mnenja, da rezultat ni najpomembnejši.

 

DSCN5793DSCN5803DSCN5817DSCN5820DSCN5830DSCN5836

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih