Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

V skladu z 52. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/18) in 19. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/18) Občina Sv. Jurij v Slov. goricah objavlja
 
NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE
 
1. 
Občina Sv. Jurij v Slov. goricah bo za dosego javne koristi sklenila neposredno pogodbo za neodplačni prenos zemljišča parc. št. 371/14, k.o. 529 – Jurovski Dol (v izmeri 49 m2), ki bo preneseno v last Občine Sv. Jurij v Slov. goricah.
Sklenitev pogodbe je potrebna za potrebe ureditve varne šolske poti.
 
2.
Za predmetne nepremičnine bo po poteku najmanj 20 dni od dneva objave te namere na spletni strani Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, med občino in lastnikom zemljišča sklenjena neposredna menjalna pogodba.
 
3. 
Kontaktna oseba za dodatne informacije o predmetu pogodbe je Samo Kristl, tel.: 027295252.
 
4. 
Občina Sv. Jurij v Slov. goricah si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla kadarkoli in brez obrazložitve postopek ustavi.
 
 
Jurovski Dol, 20.12.2018
Zadeva: 371-9/2012
 

                                                                            Občina Sv. Jurij v Slov. goricah
                                                                                            Peter Škrlec
                                                                                                  Župan
 
 
 
Objavljeno: 20.12.2018

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih