Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

JAVNA RAZGRNITEV PREDLOGA MODELOV VREDNOTENJA NEPREMIČNIN

Občina Sv. Jurij v Slov. goricah obvešča vse občane, da bo od 1.10.2019 do vključno 30.10.2019 v prostorih sejne sobe Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, Jurovski Dol 70/b, potekala javna razgrnitev predloga modelov vrednotenja nepremičnin, ki ga je pripravila Geodetska uprava Republike Slovenije. 

Predlog modelov vrednotenja bo s 1.10.2019 dostopen tudi na Portalu množičnega vrednotenja nepremičnin (Portal MVN) na naslovu www.mvn.e-prostor.gov.si, kjer bodo objavljene tudi poskusno izračunane vrednosti, izračunane na osnovi objavljenega predloga modelov in podatkov nepremičnin v registru nepremičnin na dan 27.6.2019. 

Javna predstavitev modelov vrednotenja bo potekala dne 18.10.2019, od 10.00 - 13.00 v prostorih Razstavišča MO Maribor, Grajska ul. 7, Maribor.

Vsi zainteresirani lahko od 1. oktobra 2019 do 15. novembra 2019 podajo mnenja in pripombe k predlogu modelov vrednotenja, ki morajo biti ustrezno obrazložene, in sicer:
• pripombe, ki se nanašajo na zarise vrednostnih con in višine vrednostnih ravni nepremičnin na območju naše občine pošljite na obrazcu JR.MV-1 na naslov občine Jurovski Dol 70/, 2223 Jurovski Dol, ali skeniranega na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali izpolnite obrazec v fizični obliki in ga oddate v sprejemni pisarni občine,
• vse ostale pripombe na modele vrednotenja pošljite na obrazcu JR.MV-2 po pošti na naslov Geodetska uprava RS – Vrednotenje, p.p. 35, 1001 Ljubljana, ali skeniranega na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več v prilogah:
pdfJavna razgrnitev.pdf
pdfSplosna pripomba na predlog modelov vrednotenja.pdf
pdfPripomba na predlog modelov vrednotenja za vrednostno cono in vrednostno raven.pdf

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih