Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

ZAŠPILAJ IN ZAKRIKAJ PO DOMAČE - Vabilo

Folklorna skupina Jurovčan

Vas vabi v nedeljo, 21.januarja 2018 ob 15.uri
v kulturni dom v Jurovskem Dolu
na zabavno prireditev
ZAŠPILAJ IN ZAKRIKAJ PO DOMAČE

ZASPILAJ IN ZAKRIKAJ PO DOMACE 2018

 

90. ROJSTNI DAN ANE ROKAVEC

Ana Rokavec, rojena Potrč, iz Malne 3 v Jurovskem Dolu, je 27. julija 2016 dopolnila 90 let. Rojstni dan je praznovala v krogu svoje družine in prijateljev. V zakonu s pokojnim možem Ivanom sta se jima rodila hči Anica in sin Ivan. Sedaj gospe Ani dni krajšajo tudi vnukinji in vnuk. Je tudi ponosna prababica dvema pravnukoma in pravnukinji.
Ob njenem okroglem jubileju jo je obiskal tudi župan Peter Škrlec. Ob izročitvi simboličnega darila in cvetja, ji je zaželel še obilo srečnih in predvsem zdravih let.

DSCN6474DSCN6477DSCN6478

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih