Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

SLAVNOSTNA SEJA OBČINSKEGA SVETA OB 11. OBČINSKEM PRAZNIKU OBČINE

Na dan osrednje slovesnosti ob 11. občinskem prazniku Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, v petek 21.04.2017 je potekala tudi slavnostna seja Občinskega sveta Občine Sv. Jurij v Slov. goricah.
 
Župan Peter Škrlec je članicam in članom Občinskega sveta čestital ob prazniku in poudaril pomembnost pred enajstimi leti vzpostavljene samostojne lokalne samouprave in želje po samostojni poti, četudi majhne Občine Sv. Jurij v Slov. goricah. Dodal je, da zaradi nenehnega zniževanja prihodkov občinam, v letu ki je pred nami sicer ne bo večjih investicij, razen na področju cestne infrastrukture, saj se bo nadaljeval projekt Ureditev gasterajskih cest – II. faza in ureditve stanovanjskih sosesk. 
 
Ob koncu nagovora se je župan Peter Škrlec vrnil na občinsko praznovanje in vse prisotne povabil na Jurjeve dneve 2017, ki se bodo z raznimi dogodki nadaljevali še do 20.05.2017.
 
DSCN7221DSCN7222DSCN7228

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih