Vabilo za sodelovanje na božično novoletnem sejmu

Društvo za razvoj podeželja »LAS Ovtar Slovenskih goric«
Trg osvoboditve 9
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Lenart, 3. december 2008

VABILO
k sodelovanju na božično novoletnem sejmu

Spoštovani!

Vstopili smo v praznični december. Čas nakupov in obdarovanj je tukaj!
Na območju Upravne enote Lenart, znotraj »LAS (lokalne akcijske skupine) Ovtar« imamo pestro vsakovrstno ponudbo: kulinarika, vino, žganje, med, izdelki domače in umetnostne obrti ter ostala ponudba tradicije podeželja, ki čaka, da se na trgu prepozna, uveljavi in dobi primerno vrednost (ročna dela, vezenine, pletenine, novoletne voščilnice, drugi izdelki, novoletni aranžmaji ipd.).

V »LAS Ovtar Slovenskih goric« bi želeli razveseljevati Slovenjegoričan(k)e in naše obiskovalce skupaj z vami – ponudniki, pridelovalci, predelovalci, rokodelci in ostalimi razstavljavci na božično novoletnem sejmu, ki se bo odvijal v novem prostoru – v Centru Slovenskih goric, Trg osvoboditve 9, v Lenartu.

Prepričani smo, da nam vsem lahko ponudite čudovit sejem, kjer bomo imeli možnost kupiti naše kakovostne izdelke in domače pridelke, ki izražajo geografsko poreklo, kvaliteto in tradicijo, iz različnih materialov in so lahko primerni za obdarovanje.

Namen sejma je spodbujati in krepiti družbeno vlogo pridelovalcev, predelovalcev in izdelovalcev domačih izdelkov obrti v javnem in zasebnem življenju, kar ima pozitiven rezultat pri ponudniku, v lokalnem okolju in v povezavi znotraj celotnega območja LAS.

Sejem bo potekal v naslednjem terminu:

    četrtek, 18. december     med 12. in 18. uro
    petek, 19. december     med 12. in 18. uro
    sobota, 20. december     med 9. in 15. uro
    ponedeljek, 22. december     med 12. in 18. uro
    torek, 23. december     med 12. in 18. uro


Prijave k sodelovanju oz. rezervacijo stojnice zbiramo do srede, 10. decembra 2008, na tel. št.: 059 128 773, na GSM: 051 660 865 ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Število stojnic je omejeno.
Prav tako bi Vas želeli seznaniti, da so stojnice to leto brezplačne in so prispevek Občine Lenart k razvoju in promociji Osrednjih Slovenskih goric.

Na podlagi Vaših prijav bomo oblikovali dnevni razpored ponudnikov in pripravili prilogo k prireditveniku s predstavitvijo ponudnikov ter poskrbeli za medijsko podporo.

K sodelovanju vabimo vse, ki kakorkoli ustvarjate in želite svoje izdelke predstaviti širši javnosti ter prodati kakšno svoje delo.

In ne pozabimo: bogat je tisti, ki (pro)da, a še bogatejši je tisti, ki prejme.
Lep pozdrav!

Pripravila:
Renata Vajngerl                                   Predsednica društva za razvoj podeželja
RASG d. o. o.                                               »LAS Ovtar Slovenskih goric«
                                                                                   Vida Šavli, l. r.